A Budafok gárdáját fogadja a DEAC szombaton

A Budafok gárdáját fogadja a DEAC szombaton
© Fotó: debka.hu
Debrecen – A múlt hétvégén Hódmezővásárhelyen hosszabbításos vereséget szenvedő DEAC Kamilla Gyógyfürdő a Budafok együttesét fogadja hazai pályán. A mérkőzésre szombaton, 18 órai kezdettel kerül sor az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

A ráadás utolsó másodperceiben elveszített rangadó után, ezúttal hazai környezetben szerepel a DEAC kosárlabdacsapata. Az ellenfél a tabella hátsó felében tanyázó Budafok együttese lesz, akik az előző fordulóban megszerezték első győzelmüket a Tiszaújváros ellen. A vendégek az előző szezonban épphogy elkerülték a kiesést, fő céljuk idén is a bennmaradás kiharcolása lehet. Kezdőötösüket tapasztalt, rutinos játékosok alkotják, akik már sokadik szezonjukat töltik a másodosztályban, míg a cserepadról elsősorban utánpótláskorú fiatalok érkezhetnek.

A debreceniek mindezidáig a legtöbb pontot szerezték, s a legkevesebbet kapták a bajnokságban. A mérkőzés esélyese egyértelműen a DEAC, kérdés mennyire lesz hatással rájuk a hódmezővásárhelyi vereség. Amennyiben sikerült túltenniük magukat Dr. Nagy Ágoston tanítványainak a múlt heti fiaskón, akkor nem okozhat problémát a fővárosi alakulat. Papíron minden poszton erősebb játékosok szerepelnek hazai oldalon, s az első két fordulóban mutatott lendületes játékkal ismét magabiztos debreceni siker születhet.

– debka.hu –Sporthírek


hirdetés