A borongós karneváli nap 7 legfontosabb híre

A borongós karneváli nap 7 legfontosabb híre
Debrecen – A kelleténél vizesebbre sikerült az idei felvonulás, de úgy néz ki, a tűzijátékot megtartják majd. A Virágkarnevál mellett leugrottunk a Hortobágyra és Nyíradonyba is. Hírösszefoglaló!


A Virágkarneválról jelentjük

Bár az időjárás sok programnak keresztbe tett, a karneváli felvonulást mégis megtartották Debrecenben. Igaz, rövidebb útvonalon és szakadó esőben, de hála a fellépők áldozatos munkájának, valamint a közönség kitartásának, a Virágkarnevál hangulatát idén sem kell nélkülöznie a cívisvárosnak.

karn1


Úgy tűnik, megtartják a tűzijátékot Debrecenben

A 46. Debreceni Virágkarnevál biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz eddig érkezett meteorológiai előrejelzések szerint Debrecenben a tűzijáték biztonságos körülmények között megtartható.

tuzijatek


Kezdetét vette a hagyományos Hídi Vásár a Hortobágyon

A hortobágyi kilenclyukú híd lábánál csütörtökön megkezdődött a puszta egyik legnagyobb nyári rendezvénye, a Hídi Vásár, amelyen csaknem háromszáz árus kínálja a portékáját.

hidivasar


Még sosem volt ilyen rossz idő a Virágkarnevál történetében

Volt már olyan, hogy nyári zápor színesítette a virágkarnevált, de ilyen hidegben, szélben és folyamatosan zuhogó esőben még soha nem vonult a karneváli menet – idézték fel idős városlakók, akik évtizedek óta augusztus 20-án a helyszínen követik végig az eseményeket.

karneval


Karneváléj a stadionban

A Karneváléj című műsor 19.30-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A közönség 18:30-tól foglalhatja el a helyeket.

ej


Véget értek a teremröplabda küzdelmei az Eötvös Kupán, ügyesek voltak a debreceniek

Szerdán fejeződött be a terem, és pénteken kezdődik a strandröplabda Eötvös Kupa Debrecenben.

eotvos


El sem hinné, mennyi minden megújult Nyíradonyban

Több jelentős beruházást (játszóteret, parkot, járási hivatalt, áruspavilonokat, egészségügyi központot) is átadtak Nyíradonyban államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepe előestéjén.

nyiradony