A bölömbika és a bárány mellett két kutya is hálás lehet az újfalui rendőröknek

A bölömbika és a bárány mellett két kutya is hálás lehet az újfalui rendőröknek
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök egy bejelentés után Mezősas és Berettyószentmárton között, az út mellett két kiskutyát találtak. És ha már megtalálták őket, segítettek is rajtuk.

Egy nő tett bejelentést 2016. április 4-én 11 óra 28 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Mezősas irányába közlekedett gépkocsijával, amikor az út mellett meglátott két valószínűleg kitett kiskutyát. A berettyóújfalui rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megtalálták a körülbelül négy hónapos kutyákat. A járőrök a kis ebeket szolgálati gépkocsijukkal bevitték a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra és vizet adtak nekik. A rendőrök értesítették egy derecskei közhasznú egyesület munkatársait, akik a kiskutyákat elvitték menhelyükre, ahol biztonságba helyezték az állatokat.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Báránymentő rendőrök a 42-es főúton
Berettyóújfalu – Nemcsak bölömbikát, hanem bárányt is mentettek a berettyóújfalui rendőrök a napokban – számolt be szerkesztőségünknek egy olvasó.


Bölömbikát mentettek az újfalui rendőrök, a fél útpályát lezárták miatta
Berettyóújfalu – A védett madár nekirepült egy, a 42-es számú főúton közlekedő kisbusznak. A berettyóújfalui rendőrök segítettek rajta.