A biztonságos kerekezést gyakorolták a magyarhomorogi gyerekek

A biztonságos kerekezést gyakorolták a magyarhomorogi gyerekek
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök a biztonságos közlekedésre hívták fel a diákok figyelmét a helyi KRESZ-parkban megtartott előadáson.

A berettyóújfalui rendőrök a polgárőrökkel közösen 2016. május 13-án a helyi KRESZ parkban tartottak előadást a magyarhomorogi általános iskola diákjainak. A rendőrök a helyes kerékpáros és gyalogos közlekedésre tanították a tanulókat, így megismerkedhettek a jelzőtáblák jelentésével, valamint a biztonságos közlekedéshez szükséges szabályokkal és a kerékpár kötelező tartozékaival.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kiemelt feladatként kezeli – a balesetek megelőzése érdekében – a gyerekek biztonságos közlekedésre történő nevelését, amelyhez jó helyszínt biztosít a park, ahol az iskolások az elméletben tanultakat a gyakorlatban is kipróbálhatják.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés