A biztonsági szolgálat hibája miatt nem jutott be Bernd Storck a Szusza Ferenc Stadionba

Budapest – Az Újpest FC belső vizsgálata megállapította, hogy a stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező mulasztása miatt nem jutott be a Szusza Ferenc Stadionba Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember szombaton az Újpest FC-Videoton FC bajnoki mérkőzést szerette volna a helyszínen megtekinteni segítőjével, Andreas Möllerrel, de nem jutott be a létesítménybe, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett. Az első hírek szerint a tréner már a rendőrkordon sem tudott túljutni, ezt azonban később a rendőrség cáfolta.

Az Újpest FC – ahogyan a klub honlapjának hétfői közleménye fogalmaz – belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, a térfigyelő kamerák felvételei alapján pedig kiderült, hogy a Szusza Ferenc Stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, mivel nem találta Bernd Storck autójának rendszámát a nála lévő listán.

“Az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszünk megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő” – áll a klub közleményében.

– MTI –
hirdetés