haon-sportoldal

2012.11.17. 18:37

Nehézkesen induló meccsen sima debreceni siker Mecsekalján!

Vízilabda - „A nagyon erős Debrecen lesz ma az OB I-es pólós vendég” – írta a helyi napilap a mérkőzés beharangozójában.

Vízilabda - „A nagyon erős Debrecen lesz ma az OB I-es pólós vendég” – írta a helyi napilap a mérkőzés beharangozójában.Nos, mi tagadás, hogy együttesünk rendkívül acélos, ám a hétközi, Európa Kupa negyeddöntőbeli Dinamo Moszkva meccs és a közel hétórás utazás jócskán kivett a játékosokból. Álmosan, és félgőzzel vágtak neki a mecsekaljai összecsapásnak, ami a vártnál sokkal nehezebben indult ugyan, a végére sima cívisvárosi született - miután a második félidőben gyakorlatilag lemosták a házigazdákat a hajdúságiak!

PVSK-Füszért – Debrecen 5-12 (3-4, 2-2, 0-4, 0-2)

Pécs, 100 néző. Vezette: Horváth M., Marosvári A.

Pécs: Barát F. - Somogyi T., Kistamás Zs. 1, Bóbis M., Ágner Z., Dragic 2, Monostori A.Csere: Scholefield 1, Krizsán A. 1, Monostori B., Müller M., Lukács G., Bertha P. S. Edző:Petik Attila.

Debrecen: Mitrovics - Kállay M., Korolija, Giorgetti, Varga T. 3, Letica, Weszelovszy L. 4.Csere: Vindisch F. 1, Párkányi Á., Misics 2, Süvegs M. 1, Halek M. Edző: Gyöngyösi András.

Gól - emberelőnyből: 11/2, ill. 9/5.

Gól - büntetőből: 0/0, ill. 0/0.

Kiállítás végleg cserével: - , ill. Alex Giorgetti.

Kipontozódott: - , ill. Varga Tamás.

 

Fekete Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!