A Barcára tippel a Loki

A Barcára tippel a Loki
A Loki futballistái a szombati, Paks elleni meccsüket követően leülnek a tévé elé és megnézik a Real–Barcát.

– Az El Clásico a Bernabeuban a leglényegtelenebb meccs a többi mellett. Ez a meccs nem a világvége, van élet a Bernabeu előtt, és azt követően is sok fontos mérkőzés vár még ránk. Nagyon sok pontot szerezhetünk még, és azok a találkozók nehezebbek lesznek, mint a madridi – ezzel a meglepő Guardiola-nyilatkozattal jelent meg a héten a spanyol Marca című lap a szombaton este tíztől sorra kerülő Real Madrid–Barcelona találkozó előtt. A vendég katalánok edzőjének szavai már csak azért is érdekesek, hiszen a két ősi rivális azonos pontszámmal áll a tabella első két helyén.

– Jelen pillanatban nincs pontkülönbség köztünk és a Barcelona között, így egy vereségen elúszhat a bajnoki cím. Óriási ambícióval várjuk az El Clásicót, hiszen ezen a meccsen dől el a bajnokság! – ezt már Sergio Ramos, a királyi gárda játékosa osztotta meg az AS olvasóival és vélhetően ebben a szellemben lép majd pályára mind a huszonkét játékos a földkerekség legnagyobb érdeklődésére számot tartó derbijén.

Fodor boldogsága

A DVSC-TEVA futballistái ezekben a napokban a szombaton 15 órától kezdődő Paks elleni hazai mérkőzésre készülnek, de a csütörtöki edzés előtt azért kaphatóak voltak egy kis esélylatolgatásra a spanyol csúcsrangadót illetően.

– 1994 óta kedvelem a Barca játékát, még a Sztoicskov-féle generáció futballja fogott meg – árulta el a Loki szélsője, Dombi Tibor. – Úgy gondolom, sima katalán siker születik majd.

Dombival értett egyet Laczkó Zsolt és Czvitkovics Péter is. – Jelenleg a vendégek az esélyesebbek, bár a Realt sem szabad leírni! Véleményem szerint nem Messi, hanem a komplett csapat okozhatja a madridiak vesztét – taglalta Cicó. Fodor Marcell mosolygósan érkezett a tréningre, azt is elárulta miért. – Én a német foci, azon belül is a Bayern München nagy rajongója vagyok, így most roppant boldog vagyok, hogy Robbenék kiejtették a Manchestert. Az El Clásicón szerintem a Barca az esélyesebb, az övéké most a leglátványosabb futball – tette hozzá a védő. Bár ehhez szombaton este a Realnak is lesz néhány szava…

HBN-TN

A LOSZ közleménye

 A szombati Paks elleni labdarúgó bajnoki mérkőzésen folytatjuk a jótékonysági plüss állat gyűjtésünket.

A kézilabda mérkőzésen már megismert gyűjtődoboz mellett további 3 dobozt állítunk “csatarendbe”, így mindkét bejáratnál 2 gyűjtőládába adhatják le megunt plüssállataikat a Loki szurkolók.

A kézilabda mérkőzésen 300-nál is több állatka gyűlt össze, így joggal reméljük, hogy a labdarúgó mérkőzésen 1000 db fölé nőhet a jelenleg mint egy 700 plüss “sereg” létszáma. Örömteli hír, hogy több óvoda és munkahely is bekapcsolódott a kezdeményezésbe, ami a sajtó segítsége nélkül valószínűleg nem valósulhatott volna meg!