A Báránd mesterhármassal lopott pontokat a péterszegi katlanból

Hajdú-Bihar – Nem ok nélküli a vendég csapat öröme, hiszen mesterhármassal nyertek mérkőzést Szentpéterszegen. A megye II. déli csoportjának vasárnapi játéknapján egyetlen mérkőzést rendeztek.


Szentpéterszegi SC–Báránd KSE 0–3 (0–0)

200 néző Vezette: Nagy L. (Nagy T., Pósa Zs.)

Szentpéterszeg: Nagy N., Varga Zs. (Szűcs P.), Kecskés J., Góz J., Szabó R., Rusznyák A., Turzó J., Flaskai Zs. (Farkas K.), Kolompár Zs. (Tamás L.), Lakatos Cs., Kecskés R. Edző: Balogh Barna.

Báránd: Tóth S. (Bacsó L.)- Török D., Bogár M., Vass Á., Szabó L., Mester L. (Csóka G.), Ertsey B., Karmazsin Z. (Karácsony B.), Kispál R. (Török Zs.), Bakonyi J., Bíró B. (Elek J.) Edző: Kalas János.

Gól: Bakonyi J. (3) Jók: Az egész csapat, illetve Nagy N., Rusznyák A., Turzó J. Kiállítás: Kecskés R. Ifi: 0–2

Balogh Barna: – Úgy érzem az első játékrészben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a vendég csapatnak. Az 1. félidő végén történt buta kiállítás miatt, emberhátrányban már nem tudtuk ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Nem szeretném a kiállításra fogni vereségünket, de az biztos, hogy nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Tíz emberrel is volt tartása a fiúknak, ezért elismerés illeti a csapatot.

Kalas János: – Motiváltan, tiszta fejjel érkeztünk és végig betartva a megbeszélteket, győzelemmel tértünk haza a péterszegi katlanból. Bakó mesterhármas! Gratulálok a csapatomnak!
Sporthírek


hirdetés