HAON - Sport - MegyeII

2019.03.30. 20:47

„Ha mindönki úgy tösz, ahogy tönni köll, mindön úgy lösz, ahogy lönni köll”

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II alsóági bajnokság 1. fordulójának eredményei.

Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II alsóági bajnokság 1. fordulójának eredményei.

Egyeki SBSE–Blondy FC Esztár 3–2 (1–0)

120 néző Vezette: Kertész F. (Varga Gy., Katona D.)

Egyek: Kalóz I. (Domonkos B.) – Balogh M., Len Sz. (Fekete T.), Újvári K., Szabó A., Torma S., Farkas Cs., Kapás D. (Kiss J.), Csala R. (Papp Z.), Farkas Z., Farkas 2Z. Edző: Farkas Zoltán.

Esztár: Gurzó B. – Mándi L., Jenei R., Kun I., Okos T., Fekete B., Szima V., Fekete Sz. (Selyem Zs.), Kádár B., Czeglédi Z. (Pellei E.), Szabó L. Edző: Mándi László.

Gól: Torma S., Farkas Cs., Farkas 2Z, illetve Fekete B., Mándi L. Jók: Farkas Z., Farkas 2Z., Balogh M., Szabó A., illetve senki Ifi: 5–3.

Farkas Zoltán: Kitűnő időben, kitűnő pályán, döcögős játékkal, úgy érzem egy góllal jobbak voltunk.

Mándi László: Megpróbáltuk, hosszú út a semmiért.

Tiszacsegei VSE–Nádudvari SE 3–2 (2–0)

50 néző Vezette: Búzás A. (Harmati L., Gulyás S.)

Tiszacsege: Árva L. – Katona Cs., Vénig A., Gréz K. (Borisz Sz.), Szabados M. (Tamon R.), Csernik J. (Draveczky L.), Simon Z. (Nagy K.), Balogh A., Kovács A., Rézműves G., Csurgó Á. Edző: Sallai Szabolcs.

Nádudvar: Posta N. – Somogyi R., Barató G., Cseke Zs. (Rásó P.), Komáromi B., Székely Z., Varga Zs., Kiss A., Nagy Cs. (Varga D.), Nagy G., Forgó S. Edző: Gere Csaba.

Gól: Gréz K., Simon Z., Tamon R., illetve Varga D.(2) Jók: mindenki, illetve mindenki Ifi: 3–2.

Sallai Szabolcs: Mind a három csapatunk győztesen távozott a Nádudvar elleni küzdelemből. Ehhez gratulálok mind a három csapatnak. Végül is a győzelmet nem kell megmagyarázni. Köszönjük a babgulyás Trafónak. Vigyorgunk, mint maci a málnásban.

Gere Csaba: Kezdésként alulmúltuk magunkat: 30 másodperc alatt kaptunk gólt úgy, hogy mi kezdtünk. A 12.percben már 2-0 oda. Viszont utána helyreállt a rend, helyzeteket alakítottunk ki, viszont az első félidőben még nem tudtuk bevenni a hazai kaput. A másodikban tíz perc alatt kiegyenlítettünk, jól játszottunk, de vagy nem volt szerencsénk, vagy nem tudtuk kihasználni a csegeiek kapkodását. A végén még született egy hazai gól, így újfent pont nélkül maradtunk. Pedig megérdemeltük volna mind a hármat...

Görbeházi K.S.E.–Debreceni Sport Club 0–1 (0–0)

80 néző Vezette: Pocsai G. (Géhl B., Pallai Zs.)

Görbeháza: Szilágyi K. – Csele G., Toronyai L., Hajdu R. (Siket Gy.), Félegyházi Z. (Vadász D.), Fábián Sz., Tóth P. (Tóth A.), Ilyés Z (Pók D.)., Lőrincz N. (Vajda S.), Nyakas R. (Kiss K.), Szabó I. Edző: Ronkovics Tamás.

Debrecen: Nagy B. – Kövér J. (Nagy Zs.), Piros A., Bai G., Barabás Z. (Szabó G.), Nagy N., Tóth Cs., Dobrán Cs., Károlyi N., Balázs Á., Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Gól: Kövér J. Jók: Szilágyi K., Ilyés Z., illetve Piros A., Kövér J., Károlyi N., Balász Á. Ifi: 0–2.

Ronkovics Tamás: Sajnos ma is gyengék voltunk, pontatlanok, súlytalanok. Azt hittem a meccs előtt, hogy ettől mélyebb már nem lehet, de sajnos van.

Nagy Róbert: Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli, de mivel mi a kicsit megbecsüljük, így lehet a nagyot is megérdemeljük? Igencsak küzdelmes, hajtós, de sok hibával tarkított meccset játszottunk egy harcos Görbeháza ellen. Megérdemelten hoztuk el a három pontot. Ahogy a betyár Rózsa Sándor mondta: „Ha mindönki úgy tösz, ahogy tönni köll, mindön úgy lösz, ahogy lönni köll.” További sok sikert kívánunk a Görbeháza csapatának. Az egész DSC nevében mondhatom, hogy részvétünk a hazai játékosnak. Gratulálok az ifi csapatunknak az újabb győzelméhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!