A balesetek napja volt szombat Debrecenben

A balesetek napja volt szombat Debrecenben
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – Szénmonoxid mérgezés gyanúja miatt riasztották a katasztrófavédelem szakembereit egy hajdúszoboszlói családi házhoz szombaton.

A tűzoltók veszélyes mértékű szénmonoxid koncentrációt mértek, a mentők egy személyt szállítottak mérgezés gyanúja miatt kórházba. Ugyancsak a katasztrófavédelem tájékoztatójából tudjuk, hogy A Debrecent Biharkeresztessel összekötő úton, a konyári leágazásnál egy fa dőlt az útra. A fát eltávolították a tűzoltók.

A rendőrség ügyeletese több debreceni balesetről tájékoztatott. A Mikepércsi és a Szabó Kálmán utcák kereszteződésében két személygépkocsi ütközött, ott személyi sérülés nem történt. Szintén csak anyagi káros baleset volt kettő is szombaton, a Kossuth és a Piac utca kereszteződésében, amikor két-két gépkocsi ütközött. A Vikár Béla és a Bihari utca, valamint a Szent Anna utcán személygépkocsik ütköztek. Az előbbi balesetben ketten, míg a Szent Anna utcaiban hárman sérültek. A Bethlen utcán gyalogost ütött el egy személygépkocsi. Itt a gyalogos megsérült.
hirdetés