A 7 leggyakoribb szexálom, és jelentése

A 7 leggyakoribb szexálom, és jelentése
Fülledt és erotikus, olykor meghökkentő álmokat mindnyájan látunk néha. A megfejtésünk nem is annyira egyszerű, az eredmény pedig néha meglepőbb, mint maga az álom.

Az álom: Szex egy idegennel
A jelentése:
Egy idegen feltűnése az álmodban az elfojtott vágyakat mutatja. Egy idegennel való szeretkezés pedig azt jelenti, hogy úgy érzed: életed romantikus és szexuális oldala már túlzottan is a megszokott kerékvágásban halad. Ki szeretnél törni a hétköznapokból, hogy kipróbálj valami izgalmasat, valami újat. Ez vonatkozhat a meglévő kapcsolatodra is, amelyet kicsit megfáradtnak érzel.

Az álom: Szex a kedvesed legjobb barátjával
A jelentése:
Ha az álmodban a legjobb barátja fekszik melletted az ágyban, arra utal, hogy kissé elhanyagoltnak érzed magad a kapcsolatodban. Az ő legjobb barátjával valószínűleg te is jóban vagy, így az álom azt is jelenti, hogy hamarosan új és kedvező változások várhatóak az életedben.

Az álom:Sztriptízt táncolsz
A jelentése:
Két tűz között érzed magad, gyengének és sebezhetőnek. Szeretnél nyitott és érdeklődő lenni, csak úgy érzed, valami folyamatosan gátol ebben. De az álom egyszerűen csak annyit is jelenthet, hogy nagyon fontos neked a szexualitás.

Az álom: Szex valakivel, akit gyűlölsz
A jelentése:
Ha egy álomban feltűnik az ellenséged, az általában egy elkerülhetetlen konfliktusra utal. Ha azonban együtt is alszol vele, az jelentheti azt is, hogy közel a békülés.

Az álom: Szex valaki feljebbvalóval (a főnököddel vagy a tanároddal)
A jelentése:
Ha arról álmodtál, hogy a főnököddel vagy a tanároddal hancúrozol, azt jelenti, hogy több elismerésre, figyelemre vagy dicséretre vágysz a munkádban. Talán magasabb beosztást szeretnél, nagyobb hatalmat – vagy csak egyszerűen egy másik állást…

Az álom: Megcsalod a kedvesed
A jelentése:
Ha álmodban megcsalod azt, akit szeretsz, sokszor azt jelenti, hogy valami tisztességtelen, igazságtalan dolgot érzel magad körül, magaddal kapcsolatban – és nem is feltétlenül a kedveseddel vagy a szerelmetekkel összefüggésben. De egyben azt is jelenti, hogy ugyan kellemetlenül érzed magad, mégsem teszel semmit annak érdekében, hogy a probléma megoldódjon.

Az álom: Szex egyedüll
A jelentése:
Ha álmodban maszturbálsz az kimondatlan – és titkos – kíváncsiságodra utal: a szexszel vagy bármi mással kapcsolatban is. Talán szükséged van valami újra és szokatlanra, vagy csak egy kis bátorságra, hogy végre kipróbáld azt, amit már olyan régen szeretnél.

Forrás: nana.hu