A 47-esen is szerelik az állandó traffipax kameráit

A 47-esen is szerelik az állandó traffipax kameráit
© Fotó: Matey István
Debrecen – Kedden is szerelik a fix traffipax kameráit a 47-es főúton, a hosszúpályi elágazás közelében. Emiatt az érintett szakaszon forgalom- és sebességkorlátozásra lehet számítani. Mint arról beszámoltunk, a 33-as úton, a házgyári csomópontnál is telepítik a mindent látó kamerákat.

Először a Hajdú-bihari Napló írt arról, hogy összesen nyolc fix kamerát szerelnek fel Hajdú-Bihar megyében a főutakra. Akkor a rendőrségtől kapott tájékoztatás alapján azt írtuk, hogy a 47. számú főútra hármat, a 42-esre, illetve a 4-esre kettőt, míg a 35. számú főútra egy fix kamerarendszert telepítenek. A jelek viszont arra utalnak, hogy a tervek változtak, ezt egymástól független forrásaink is megerősítették.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Az már bizonyos, hogy a kamerák nem egyszerre indulnak az országban, a fővárosban, és a környező megyékben már élesben működnek a készülékek. Hajdú-Bihar megyében viszont egyelőre még nem indult el az éles üzem.

HBN


Kamerák figyelik majd a 33-ast is
Debrecen – Minden jel arra utal, hogy fix traffipaxot telepítenek a 33-as főúton a házgyári kereszteződésnél. A kamerákat hétfőn rögzítették a szakemberek, ezért az egyik Debrecen felé vezető sávban lezárásra kell számítani.


Itt mér a traffi novemberben Hajdú-Bihar megyében
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol ellenőrzik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében novemberben!


Nem egyszerre élesednek majd a fix traffipaxok
Hajdú-Bihar – Kitartásunk nem maradt eredménytelen, adatokat szolgáltatott az ORFK.

hirdetés