Helyi közélet

2008.06.25. 16:02

Bátran vehetünk e-jegyet

<p>Jók a tapasztalok a Máv-Start Zrt. által bevezetett internetes jegyvásárlási rendszerről – tudtuk meg a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület</p>

Debrecen – Mint azt a napokban hírül adtuk, az E-ticket szolgáltatást június 16-tól vezették be Debrecenben, hogy a jegyvásárlást otthonról, kényelmesen és gyorsan intézhessék az utasok.

A jegyet az állomáson elhelyezett automáknál lehet átvenni. A közlekedési felügyelet a gyakorlatban tette próbára az új rendszert. Pozitívumként értékelték a honlapon való jegyvásárlás gyors menetét, azonban szerintük ezt nem csak regisztrált felhasználóknak kellene biztosítani, bár a regisztráció csak pár percet vesz igénybe.

Hiányosságként említik, hogy interneten nem, csak a pénztárnál lehet számlát kérni, illletve javasolnák, hogy az automaták üzemképtelensége esetén a pénztárnál is át lehessen venni a jegyeket egy erre alkalmas eszköz segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában