A 10 éves Media Marktban minden 10. vásárló visszakapja a vételárat!

A 10 éves Media Marktban minden 10. vásárló visszakapja a vételárat!
Már 10 éve, hogy megnyitott a Media Markt áruház Debrecenben, erről és a születésnapi akciókról beszélgetünk Bednár József ügyvezető igazgatóval.

– Milyen eredményeket értek el az elmúlt 10 évben?

  • Büszkén mondhatom, hogy a régió legkedveltebb elektronikai áruháza vagyunk, a legnagyobb választékkal. A Media Markt biztos pont a vásárlóinknak, visszajárnak hozzánk és ez az állandóan magas színvonalnak köszönhető. Az elmúlt 10 évben a vásárlói elvárásokhoz és a technika fejlődéséhez igazodva folyamatosan megújultunk. Fontos momentum az életünkben, hogy idén a debreceni áruház új helyre, a Fórum Bevásárlóközpontba költözött, itt még nagyobb eladótérrel, modern árubemutatással és több munkatárssal várjuk a vásárlókat.

– Milyen kedvezményekkel, akciókkal ünneplik az áruház „születésnapját”?

Természetesen szokás szerint rendkívül kedvező ajánlatokkal, de ezen kívül egy különleges lehetőséggel is. Minden 10. vásárlónk visszakapja a vásárlása teljes összegét Media Markt ajándékkártyán, amennyiben október 20. és 30. között nálunk vásárol.

-Mit lehet tudni az akció részleteiről?

Minden nap 22.30-kor a www.mediamarkt.hu weboldalon közzétesszük az aznapi nyerőszámot, amely egy, közjegyző által előre kisorsolt és lezárt borítékban elhelyezett 0 és 9 közötti szám lesz. Ha a blokkon levő sorszám utolsó számjegye megegyezik az aznapra kisorsolt számmal, november 2. és 14-között jöhet a feltöltött ajándékkártyáért a szerencsés vásárló. További részletek a www.mediamarkt.hu oldalon és az áruházakban!

-Mennyi pénzt lehet így maximálisan visszakapni?

 

– Mindegy, hogy valaki egy 3.000 Ft-os konyhai eszközt vagy egy félmilliós tévét vett, ha a sorszáma egyezik, a teljes összeget visszakapja. Ezzel az akcióval is szeretnénk megköszönni vásárlóinknak azt a bizalmat, amelyet az elmúlt 10 évben tanusítottak irántunk. A következő 10 évben is azon dolgozunk majd, hogy minél sokoldalúbban elégítsük ki a vásárlói igényeket.

Címkék: