9 világsztár, aki meglepő módszert választott, hogy rövid időn belül megszabaduljon a kilóktól

Akt.:
9 világsztár, aki meglepő módszert választott, hogy rövid időn belül megszabaduljon a kilóktól
© Fotó: brightside.me
Azt gondolnánk, hogy a hírességek kevésbé különböznek az átlagos embertől, de olykor vannak meglepő húzásaik. A fogyókúrájuk például nem túl megszokott módon zajlik.

Natalie Portman

1
Egy balett-táncoson nem lehet súlyfelesleg, Natalie ezért rengeteget fogyott, hogy eljátszhasson egy szerepet a Fekete Hattyú című filmben. Az általa megformált karakterhez hasonlóan pedig a következőket ette: egy fél grapefruit, sárgarépa és egy kevés mandula.

Beyoncé

2
Az énekesnő 6,7 kilót dobott le a Dreamgirls kedvéért, mindössze két hét alatt. Ez idő alatt semmi mást nem fogyasztott, csak vizet citromlével és juharsziruppal, olykor friss zöldségekkel. Beyoncé később azt mondta, még egyszer nem vállalná ezt a diétát.

Matthew McConaughey

3
A színész 18 kilótól szabadult meg négy hónap alatt. A fogyókúra pedig fehérjéből és rengeteg folyadékból állt, ugyanakkor a világsztár azt mondta, hogy lelkileg jobban megviselte a diéta, mint testileg.

Reese Witherspoon

4
Reese bébiételek fogyasztásával érte el karcsúságát. A titok abban rejlik, hogy a pépes ételt könnyű megemészteni és nem fogyaszt belőle túl nagy mennyiséget, mert kevés van az üvegben.

Anne Hathaway

5
A Nyomorultakban egy haldokló munkást alakított, ezért napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe. Az étrendje pedig zabpehelyből, humuszból és retekből állt.

Christina Aguilera

6
Az énekesnő minden nap fogyaszt valami ropogósat, puhát, hideget és meleget, de fontos kritérium, hogy az ételeknek ugyanolyan színűeknek kell lenniük. Az énekesnő testét elnézve, nehéz kételkedni a diéta hatékonyságában.

Christian Bale

7
A gépész című film kedvéért a színész 27 kilót fogyott négy hónap alatt. A menüje pedig nem másból állt, mint napi egy tonhalkonzerv és egy alma, amelynek a tápértéke összesen 300 kalória. Bale, hogy ne érezze az éhséget, rengeteg vizet fogyasztott.

Madonna

8
Az énekesnő főz, de nem eszik, csak vízalapú sós levest. Minden bizonnyal nem ezen él, de ha le kell adnia a felesleget, akkor ezzel próbálkozik.

Nicole Kidman

9
Nicole Kidman a szülése után vetette be a négy tojás diétát, amely szerint egy főtt tojást eszik reggelire, egyet ebédre, kettőt pedig vacsorára. Ez a fajta táplálkozás eléggé egészségtelen, de a színésznő azt állította, hogy többet fogyott, mint várta.

(Brightside)


Fotók: 14 híresség, aki győzelmet aratott a kilók fölött

A sztárok is küzdenek súlyproblémákkal és bizony az ő életüket is megnehezíti a fogyókúra. A következő embereknek viszont sikerült leadniuk a felesleget.

Fotók: Túlsúlyos férfiak, akik a fogyásuk után álompasivá váltak

Nem titok, hogy a testsúlyunk mekkora hatással van az életünkre. A következő emberek szembe mertek szállni a kilókkal, és nyertek.