7 oka is van arra, hogy ide kattintson!

7 oka is van arra, hogy ide kattintson!
Hajdú-Bihar – Itt találja a keddi nap 7 legolvasottabb írását a Hajdú Online-on. Ne maradjon le, hírösszefoglalónkkal gyorsan felzárkózhat!


Érettségi – A matematika írásbeli nem volt megoldhatatlan, de könnyű sem intézményi vezetők, szaktanárok szerint
Összességében nem tartották megoldhatatlannak, de könnyűnek sem nevezték az idei matematika érettségi írásbeli feladatokat a vizsga napján nyilatkozó intézményvezetők és szaktanárok.

érettségi


Házitól a meszes vízig – Kilencféle tejet teszteltünk
Debrecen – Nem szeretjük a tejet, az igazit. Vagy csak nem vagyunk hozzászokva. Tejeket kóstoltunk, hogy kiderüljön, melyik a legfinomabb.

teszt


Hazatért Nepálból a Debreceni Egyetem különleges orvoscsoportja
A nepáli földrengés után 350 sérültet látott el a katasztrófa helyszínén az elmúlt csaknem egy hét alatt a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) – közölte a DEKOM vezetője újságírókkal, miután a csoport tagjai kedden megérkeztek Budapestre.

dekom


„Bizonyos értelemben mindenki immunhiányos”
Debrecen – Gyakoriak, és az esetek nagy részében jól gyógyítható betegségek az immundefektusok. Interjú Dr. Maródi Lászlóval, a DE Infektológiai és Gyermekimmunológiai Tanszék professzorával.

immun


Ballagó középiskolások Hajdú-Bihar megyében – 1. rész
Hajdú-Bihar – Maguk mögött hagyták a középiskolák padjait a megye végzősei is, a ballagó osztályok névsorát alább nézhetik meg.

ballago


Szélsőséges szerelem a heggyel
Debrecen – Ismét megpróbálja meghódítani a Khan Tengrit az egyetem geológusa.

ballago


Sporttörténelmi sikert aratott Hegyi Dóra
Debrecen – Sporttörténelmet írt Hegyi Dóra, hiszen női egyéniben megnyerte az aerobikosok 2015-ös világkupa-sorozatát, amelyhez az is hozzájárult, hogy a legutóbbi borovets-i világkupán harmadik lett. A magyarok egyébként jól szerepeltek Bulgáriában, felnőttben és utánpótlás korosztályban összesen 14 finálés helyet, két ezüst- és három bronzérmet szereztek.

hegyi