63 éves nő lopott alkoholt – Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

63 éves nő lopott alkoholt – Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 28-án történt események összefoglalója.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 36 személyt állítottak elő, ebből 15 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végződött.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 28-án 13 óra 30 perc körüli időben egy hajdúböszörményi üzletbe bement egy nő, aki a sorok között sétált, majd egy üveg szeszesitalt a táskájába rejtett és a pénztártól fizetés nélkül távozott. A bolt egyik alkalmazottja észrevette és visszatartotta a tolvajt, majd telefonon értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a 63 éves nőt intézkedés alá vonták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A helyi lakos 72 órán belül bíróság elé áll.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –