5 szextipp a nyaralásra

5 szextipp a nyaralásra
Amikor az ember nyaral, akkor gondtalan. Nem nyomasztják az otthoni problémák, nem a munkájára gondol, és nem stresszeli magát.

Ez eleve jó hatással van a libidóra, hiszen gyakran a stressz önmagában megöli a szexuális életünket. Ha otthon kissé ellaposodott, rutinszerűvé vált a szex, semmi ok az aggodalomra, a nyaralás alatt rengeteg alkalom adódik arra, hogy ezt rendbe hozzátok. Megmutatjuk, hogyan!

1. Lazulj el!
Az első egy-két nap fokozatosan enyhül a feszültség, és néha időbe telik kiengedni, feloldódni a nyaralás izgalmában. Ne aggódj, és főleg ne vetítsd ki másokra a negatív érzéseidet. Próbáld átadni magad annak, ami épp körülvesz, és figyeld meg: egy-kettőre hatalmába kerít a lelkesedés.

2. Hagyd magad otthon!
Legalább is a rosszabbik feled, mert arra senki nem kíváncsi. Légy kedves, türelmes a pároddal, és felejtsétek el az otthoni, jól bevált szerepeket. Ne piszkáld, ne sértődj meg, ne légy elégedetlen. Tegyél úgy, mintha csak most ismerkedtetek volna meg, és szeretnéd a jobbik arcodat mutatni – mindenkinek kellemesebb lesz.

3. Itt senki nem ismer!
Használjátok ki, hogy ha bementek egy étterembe, szórakozóhelyre, akármit tehettek, hiszen nem fenyeget az a veszély, hogy hétfőn egy kolléga tesz elismerő említést a hétvégi performanszodról. Így sokkal bátrabban húzhatjátok egymást: lehet vadul táncolni, lehet lábbal izgatni egymást az asztal alatt vacsora közben, vagy épp nyilvánosan szenvedélyeseket csókolózni – akkor is, ha nem vagytok már annyira fiatalok, és ezt otthon sosem tennétek.

4. A rajtakapás izgalma
A tengerparton pár szikla takarásában, vagy a hotel tetején szerelmeskedni nagyon izgalmas dolog – különösen, hogy sosem tudhatjátok, rátok talál-e valaki… A partra vigyetek nagy plédet, hogy ne legyen mindenetek csupa homok, a háztetőkkel kapcsolatban pedig azért ügyeljetek a biztonsági előírásokra is. A vízben nagyon fincsit lehet szexelni, és miután lement a nap, legfeljebb a körvonalaitokat láthatják, vagy még azt sem. Érdemes kipróbálni ilyen helyzeteket, megtöbbszörözi az izgalmat.

5. Kényeztetés a javából
Használjátok ki a szálloda nyújtotta előnyöket: nem kell mosogatni, van szobaszerviz, és még össze is malackodhatjátok az ágyat, nem kell miatta aggódnod – nem te mosod ki a lepedőből a vörösbort vagy az epret. A szomszédnak fogalma nincs róla, hogy kik vagytok, tehát szégyenkezés nélkül lehet „zajongani”. Másnap elkészítik helyettetek a reggelit, és a legtöbb helyen fel is hozathattok egy-egy adaggal, így nem kell azon aggódnod, mennyit alszol, vagy fel tudsz-e ébredni időben.

Forrás: www.nana.hu

Címkék: , , ,