5 pofonegyszerű tipp, hogy magabiztosabb legyél az ágyban (+18)

5 pofonegyszerű tipp, hogy magabiztosabb legyél az ágyban (+18)
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Sok minden kedvünket szegheti az ágyban, de nem kell beletörődnünk, van megoldás!

Az olyan traumák, mint például a válás, a szakítás, vagy a gyász, nem csak érzelmi megrázkódtatást jelentenek, de nemtől függetlenül gyakran fizikai következményekkel is járnak. Nevezetesen kihatnak az együttléteinkre, ezzel jó időre romokba döntve a szexuális életünket. Dr. Valeria Chuba elismert szexológus az Egyesült Államokban, alább az ő tanácsait gyűjtöttük össze, amelyek segítségével feloldhatjuk a gátlásokat, amelyek a pásztorórákon gyötörnek minket.

1. Legyünk fogékonyak a humorra!

A nevetés gyógyszer, ezt többször, több vonatkozásban is bebizonyította már az orvostudomány. Szex közben előfordulhatnak apró bakik, bizarr hangok, mellényúlások, amelyek megzavarják a feleket, de ha kellő humorral kezeljük a helyzetet, sokkal jobban jövünk ki belőle, mintha zavarba esünk.

2. A kommunikáció elengedhetetlen

Mint ahogy az élet legtöbb területén. A jó szexnek alapfeltétele, hogy a partnerünk megbízzon bennünk. Ha azt tapasztalja, hogy érdeklődőek vagyunk és van bátorságunk beszélni arról, ki mit szeret az ágyban, akkor nagylelkű és figyelmes szeretőként fog tekinteni ránk.

3. Ne görcsöljünk rá a teljesítményre!

Ebben az esetben érvényes a mondás, miszerint minél jobban akarjuk, annál kevésbé jön össze. Sokan beleesnek ebbe a csávába egy-egy hosszútávú kapcsolat után. Ha rágörcsölünk a szexuális teljesítményünkre, azzal csak rontunk a helyzetünkön, hiszen elmélyedünk a gondolatainkban és eltávolodunk a fizikai jelenléttől. Fókuszáljunk inkább arra, mi történik a testünkkel!

4. Tanuljunk a múltból!

Gondoljuk végig, melyek voltak a korábbi együttléteink azon szegmensei, amelyeket igazán élveztünk, és alapozzuk ezekre a szexuális életünk újabb fejezeteit!

5. Derítsük fel, mit szeretünk!

Dr. Chuba szerint igenis hasznos dolog a maszturbálás, mégpedig azért, mert az ember így tudja leghatékonyabban felderíteni, hogy mit szeret az ágyban. Ha tisztában vagyunk vele, mi izgat fel leginkább, akkor tudtára adhatjuk a partnerünknek, így pedig a szex is élvezetesebb lesz.

– Daily Mail –


Illusztráció: getty images
Készült egy felmérés, ami arra a kérdésre kereste a választ, hogy vajon hány évesen élvezik az emberek a legjobban a szexet. Te mire tippelnél? Tinédzser korban? Vagy a középkorúak élik át a legnagyobb gyönyört a lepedők között? Tévedés. Tessék megkapaszkodni, a felmérés szerint a 60-as éveikben ...

Forrás: ripost.hu
Budapest - Hiába a szerelem, hiába a vágy, van az úgy, hogy rögtön elmegy a nő kedve az ágyban, a férfi pedig törheti a fejét: ugyan mit csinált rosszul. Nagyon is valószínű, hogy az alábbi hibák közül követett el egyet - vagy többet, ne adj isten mindet... 1. Önzés Persze, a nők szeretik, ha a fé...