5 őrülten vonzó magyar sztármami 50 fölött

5 őrülten vonzó magyar sztármami 50 fölött
Hazánkban is vannak bombázó anyukák, akik ötvenen túl hódítanak korukat meghazudtoló alakjukkal és friss lendületükkel.

Néhány híresen szexi külföldi sztármamit elnézve el nem hinnénk, hogy a többgyerekes, elfoglalt művésznők – mint Madonna vagy Michelle Pfeiffer – már az ötödik ikszet tapossák. Valahányszor reflektorfénybe kerülnek, korukat meghazudtoló alakkal és vitalitással nyűgözik le a közönséget. Bármennyi is a külső segítség, a titkos és méregdrága csodaszer, ötvenen felül egy nőre nem sok jó vár a szépség és fiatalság megszállottságában élő hollywoodi álomgyárban. Ha jóval kisebb léptékben is, de itthoni kedvenceinkre is igaz ez a tendencia.

A kirakatban élő magyar hírességek ugyanúgy igyekeznek megőrizni szépségüket, mint külföldi társaik. Mindenki másra esküszik – valaki szerint az anyaság megszépít, mások szerint a szakmai siker a hajtóerő -, egyben azonban mind egyetértenek: az ötödik ikszen túl a szépségért bizony tenni kell.

Nem is kellett olyan sokat keresgélni, hogy itthon is ráleljünk a legszexisebb ötvenes anyukákra, akiknek bombaformájukon kívül legszimpatikusabb tulajdonságuk az a pozitív szemlélet, ahogy korukhoz és az évekkel együtt járó ráncokhoz állnak. Íme, öt káprázatosan vonzó magyar sztármami, akire csemetéi is csak büszkék lehetnek!

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »