5 dundi modell, aki anyaszült meztelenül pózolt

5 dundi modell, aki anyaszült meztelenül pózolt
Ki mondta, hogy csak a pálcikavékony női test lehet szép? Íme, a duci bombázók, akik bebizonyítják az ellenkezőjét!

Manapság, amikor az étkezési és testképzavarok lassan világméretű problémává válnak, különösen fontos, hogy a média ne csak pálcikavékony szupermodellek, hanem valódi, hús-vér nők képét is közvetítse.

Szerencsére a vezető divatlapoknál egyre többen felismerik ezt, és még nagyobb szerencse, hogy akadnak olyan hölgyek, akik büszkén megmutatják ország-világnak testüket, még akkor is, ha az igencsak távol áll a mesterséges szépségideáltól. Az alábbi bátor modellek súlyfeleslegük dacára is bevállalták a meztelen fotózást, az eredmény pedig szexibb, mint gondolnád!

Lizzie Miller

A húsz esztendős amerikai hölgynek a Glamour magazin tavaly szeptemberi számában megjelent cseppet sem szokványos fotósorozat hozta meg a világhírnevet. Bár a meglepő képeken Lizzie nem teljesen pucéran, hanem egy falatnyi tangabugyiban pózol, a felvételek olyan óriási sajtóvisszhangot váltottak ki, amilyenre régen nem volt példa a divatvilágban. A bájos szőke lány vidáman nevetve, egy profi modell magabiztosságával domborít a kamerák előtt.

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »