48 percig volt halott egy pap – találkozott Istennel, aki szerinte nő

Akt.:
48 percig volt halott egy pap – találkozott Istennel, aki szerinte nő
John Micheal O’neal katolikus pap 48 percig volt a klinikai halál állapotában. Elmesélte, hogy ezalatt találkozott Istennel, akiről kiderült, hogy nő.

Történelmi pillanat ez, hiszen egy pap maga jelentette ki egy találkozás után, hogy Isten nő. Az amerikai John Micheal O’neal katolikus papként dolgozott és egy komoly szívroham után hivatalosan halott volt. 48 perc után sikerült visszahozni az életbe. A 71 éves férfi azt mesélte, hogy egy meleg és megnyugtató, anya figura jelent meg előtte miközben az orvosok az életéért küzdöttek a Massachusetts General Hospital-ban.

Attól féltek, hogy az idős férfi agykárosodást szenvedett, de a sikeres újraélesztés után 48 órával teljesen felébredt. Első szavai rögtön azok voltak, hogy találkozott Istennel és részletesen elmesélte az élményét. Istent egy fénylő anya-alakként írta le. Lágy, megnyugtató hangja volt és mindenben emlékeztette őt egy édesanyára. Őt egyáltalán nem zavarja, hogy Isten egy nő. Azt mondta, hogy ezt leszámítva mindenben megfelelt az elvárásainak. Felépülése után szeretné folytatni küldetését és tovább terjesztené Isten igéjét. Egy ilyen találkozás után egy még hitelesebben tudja megtenni.