4 szexi titok a pasikról, amit a férfimagazinokban találtunk

4 szexi titok a pasikról, amit a férfimagazinokban találtunk
Néha megéri fellapoznod egy-egy férfimagazint. A cicik mellett érdekes információkra bukkanhatsz a pasikról: most lerántjuk néhányról a leplet.

Gondoltad volna, hogy a férfimagazinok még számodra is hasznosak lehetnek? Ha belelapozol párod gyűjteményének egyik darabjába, vagy az újságosnál egyszer divatlap helyett egy pasimagazint vásárolsz, mást is találhatsz benne a ciciken túl. A férfimagazinok számos meglepő titokkal szolgálhatnak: íme, a legérdekesebb tények, melyekre nem is olyan hosszas keresgélés után bukkantunk!

A reggeli merevedésnek semmi köze a vonzalomhoz

Szomorú, de igaz: ezek szerint nem azért ébredsz púpos ágytakaróra reggelente, mert partnered már a nap első percében megkívánt, hanem csak a biológia tehet mindenről. Az egyik népszerű pasimagazin állítása szerint a férfiak az alvás legmélyebb szakaszában igen erotikus álmokat látnak, és ezért formál sátrat a takaró reggelente.

Bár biológiai szemszögből helytállóbb az a magyarázat, miszerint az álom REM-fázisában felgyorsul a vérkeringés a nemi szervek környékén, így a pasi vágya anélkül is életre kel, hogy bármi izgatóról álmodna, a tény azon nem változtat, hogy, ha nem is te ébresztetted fel benne a kisördögöt, valószínűleg nem lesz ellenére, hogy játszadozz vele, ha korán reggel kedved tartja.

A romantika sem megvetendő

Sokan állítják, hogy a férfiak hajlamosak menekülőre fogni, ha romantikus gyertyafényben úszik a lakás. Örömteli tény azonban, hogy a magazinok erre rácáfolnak, ugyanis azt állítják, hogy a pasiknak cseppet sincs ellenükre egy este kettesben, sőt, még a rekedtes jazz is tökéletes aláfestő zene, különösen bakelitről. Egy pohár Martinival a folytatáshoz is meghozhatod a pasid kedvét, és valószínűleg az sem lesz ellenére, ha a tüzes, sebes tempó helyett ezúttal lassabbra veszed az előjátékot, és csak komótosan engeded, hogy a bugyidat megközelítse.

Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy időnként nem árt, ha vadabbik énedet veszed elő, és különösebb romantikus felvezető nélkül térsz a lényegre, párod legnagyobb örömére.

A féltékenység hihetetlenül izgató

A legtöbb pasi szemében a kóros féltékenység a kapcsolat végét is jelentheti, érdekes azonban, hogy van, akit ezzel szemben feltüzel. Ha egy rég eltűnt fiúbarátod hirtelen előkerül, ha feltűnően sokszor hívogat a főnököd, a pasid valószínűleg gyanakvóan érdeklődni kezd, hogy mégis miért ennyire szoros a viszonyod egyes férfiakkal. Az is előfordulhat azonban, hogy mielőtt támadna, és akár alaptalanul hibáztatna, magát bírálja el, ha pedig úgy érzi, lenne okod félrekacsintgatni, inkább még időben megpróbál változtatni.

Hasonló helyzetben hirtelen az is világossá válhat számára, mennyire fontos vagy neki, és a tudattól, hogy akár el is veszíthet, alaposan megváltozhat. Hirtelen szenvedélyesebb és tüzesebb lesz, de azon se csodálkozz, ha észreveszi, hogy kicsit megváltozott a frizurád – élvezd ki bátran a helyzetet, de egyet semmiképp ne tegyél: ne használd ki. Ne adj tehát okot a féltékenykedésre, és lehetőleg minél előbb beszéld meg vele, hogy bízhat benned, és nincs viszonyod senkivel.

Buknak az idősebb nőkre

Nem biztos, hogy a tökéletes testű, vörös cipős bombázó az, akitől a legjobban kell tartanod, ha úgy érzed, párod hajlamos más szoknyák után is futni. A férfiak vallomásai szerint ugyanis egy szép, fiatal nő ellenállhatatlan, azonban ezzel többnyire tisztában is van, így nem tesz azért semmi különöset, hogy a pasi megkívánja. Elég a puszta jelenléte. Ezzel szemben az érettebb hölgyek élvezettel kényeztetik a férfit, és próbálják kitalálni még a titkolt vágyait is. Ha tehát te szeretnél lenni a legszexisebb, életkortól függetlenül az a fontos, hogy ne csak a tökéletes csábító öltözékkel törődj, de varázsold el a pasit az ágyban is!

Forrás: femina.hu

Szerző: Gémesi Melinda

A cikk másodközlése a Femina írásos engedélyével és jóváhagyásával történik, figyelembe véve a Femina Szerzői jogok idevonatkozó jogi kikötéseit is. A cikk további átvétele, részleteinek közlése, kivonatolása kizárólag a Femina írásos engedélyével lehetséges.