Sport

2012.08.16. 15:21

DVSC-Teva - Átvészelik a nehéz időszakot

Labdarúgás - Különböző sérülések miatt három kapus is kidőlt a debreceni futballcsapatnál.

Labdarúgás - Különböző sérülések miatt három kapus is kidőlt a debreceni futballcsapatnál.Rájár a rúd a DVSC kesztyűs embereire, ennek következtében az utóbbi hetekben sorozatos sérülések nehezítik a munkát a Lokinál. Kezdődött mindez Nenad Novakovics térdszalag-szakadásával, a szerb cerberus a Győr elleni meccsen, július 28-án dőlt ki és idén már nem állhat a gólvonalra. Tíz nappal később a hajdúságiak kapusedzője (és a DVSC-DEAC kapusa), Erdélyi Miklós járt pórul, a BATE elleni BL-visszavágó napján Achilles-ín-sérülést szenvedett, ezért rá is hosszabb kihagyás vár. A múlt héten pedig a kis Loki hálóőrének, Tóth Csabának akadtak ujjproblémái, ezért a debreceniek visszarendelték a Balmazújvárosban kölcsönben pallérozódó Szécsi Gergőt, aki védett is az Újpest B elleni edzőmeccsen a DVSC-DEAC-ban.

Mező helyettesíti

A kialakult kapushelyzetről és a hogyléte felől a kapuvédők trénerénél érdeklődtünk. – Jelenleg itthon fekszem, pénteken veszik ki a varratot a lábamból – adott helyzetjelentést Erdélyi. – A tervek szerint négy hét múlva állhatok munkába, mindent megteszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek a srácokhoz. Azért nem vagyok teljesen nyugtalan, mert Mező József kitűnően ismeri mindkét egészséges kapusunkat, Verpecz Istvánt és Vukasin Polekszicset, biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vannak a fiúk a tapasztalt trénernél.

Erdélyi Miklós úgy véli, sikerrel átvészeli a csapat a jelenlegi sérüléshullámot. – Ez most egy nehezebb időszak, a kapusokon túl Meyé, Máté Peti és Farkas Balázs is maródi, de bízom benne, hogy minél hamarabb felépülnek a sérüléssel küszködők. Hiszem, hogy hamar átvészeljük ezeket a heteket, hónapokat és a csapat sikeresen szerepel ez idő alatt is, ahogyan eddigi is tette – fogalmazott a kapusedző.

HBN-TN

 

Két próbázó a Lokiban

A DVSC honlapja szerint két labdarúgót tesztel a napokban a szakmai stáb. Az egyik futballista, a huszonegy éves, 173 centi magas orosz középpályás, Nika Pilijev a CSZKA Moszkvától érkezett, a másik játékos egy kapus: a német Marcel Höttecke a Bundesliga II-es Union Berlintől jött Debrecenbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!