4. BELÁHAPI Fesztivál Polgáron

Gazdag program várja a strandfürdőn május 1-jén a polgáriakat. Fesztivál vagy majális – egy a lényeg: beszélni, látni, hallani, pihenni – érezze mindenki jól magát.

Lesz főzőverseny, de az igazi szenzáció a Belahápi nagykondéros. A 3.000 literes bográcsban főtt különlegességet a fesztivál vendégei fogyaszthatják. Mézkóstoló, méhészeti bemutató, gyógynövények vására egészíti ki a gasztronómiai kínálatot.

Polgár város kupájáért mérkőznek a felnőtt focisták. A csendre, nyugalomra vágyók horgászversenyen vehetnek részt. Közben meg lehet tekinteni Foltvarrókör munkáit, de vásárolni is lehet a kiállított tárgyakból.

Lesz rajzverseny, lövészverseny, ultiverseny, családi és gyermek ügyességi versenyek, délután még kutya szépségverseny (ez utóbbi a kempingben).

Délben, mire elkészülnek a finom étkek „Jó ebédhez szól a nóta” az Árvácska Népdalkör és a Tiszavirág Citerazenekar közreműködésével.

Délután sportbemutató és póker party (30 játékossal) következik. A színpadon fellépnek a kistérség amatőr hagyományőrző táncos-énekes csoportjai. A hangulatot a Csillag születik meghívott sztárjai fokozzák.