szon-sportoldal

2008.04.21. 12:49

Sikeresen harcoló apagyiak

<p>Mind az első-, mind a pedig a másodosztályú thai-box bajnokságon szereplő apagyi versenyzők első osztályú teljesítményt nyújtottak a közelmúltban.</p>

Pécsen a WAKO szervezet első osztályú magyar bajnoki döntőit rendezték, és ezen Balogh Szabolcs (67 kg) mindkét mérkőzését K. O.-val megnyerve végzett az élen, miként Jakab Szilárd (75 kg), akinek egy kiütés is elég volt a bajnoki címhez. Az Apagy SE-Gönczi Team többi versenyzői közül a felnőttek mezőnyében Pádár László (75 kg), a junioroknál Piskóti Gergő (71 kg) a második helyen zárt.
A másodosztályú minősítéssel rendelkezők Kazincbarcikán gyűltek össze. Gönczi János tanítványainak itt sem volt okuk a szégyenkezésre, tekintve, hogy mindhárom színű éremből egyet-egyet hoztak haza: Medve Péter (felnőtt full-contact, 60 kg) az első, Horváth József (junior full contact, 60 kg) a második, Zajácz Gergő (felnőtt K1, 81 kg) a harmadik helyen végzett.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!