360 fokos videó: Zumba Flashmob a Debreceni Egyetemen

Akt.:
360 fokos videó: Zumba Flashmob a Debreceni Egyetemen
© Forrás: hirek360.hu
Debrecen – Felcsendült a Despacito és a lányok táncolni kezdtek. Hogy miért? Ők is csatlakoztak a DEHÖK Egészség Expójához.

Három napon keresztül az Egyetem három campusán igyekeztek felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a betegségmegelőzés fontosságára. Ha odafigyelünk táplálkozási szokásainkra, akkor már tettünk egy lépést egészségünk megőrzése felé. Azonban ez önmagában nem elég, mindenképpen fontos valamilyen fizikai tevékenységet, aktív, vagy kevésbé aktív mozgást végeznünk. A mai világban pénzért mindent meg tudunk vásárolni, de az egészségünkért mi felelünk.

Zumba vagy fitness?

Kettő az egyben: zumba fitness. Az Egészség Expón egy kis ízelítőt kaptunk a salsa, reggaetón, merengue és olykor egy kis hastánc lépéseit vegyítő koreográfiából. Az egészséges életmód tagadhatatlan része a mozgás – a szakemberektől folyamatosan azt halljuk, hogy 30 % étkezés és 70% mozgás, ez a kulcsa az egészséges életnek.

Nézd meg 360 fokos videónkat és érezd át a ritmust!

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött!

– Nagy Dóra / hirek360.hu –


Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Forrás: Youtube/Hirek360
Debrecen - Kacagtunk, nevettünk, volt akinek még a könny is kicsordult a szeméből. Egy dolgos nap tökéletes lezárása volt, amikor felszálltunk a debreceni "kacagó villamosra". Egy ilyen eseménynél érezhető és látható igazán, hogy a közösségi médiának mekkora ereje van. A Facebookon verődött össze...