360 fokos videó: zászlófelvonás Debrecen Város Napján

360 fokos videó: zászlófelvonás Debrecen Város Napján
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – Szerdán reggel sokan voltak kíváncsiak, mi is történik a debreceni Kossuth téren, ugyanis a katonák és a Debreceni Helyőrségi Zenekar is a helyszínen volt. Nem tudtál ott lenni? Itt megnézheted a történéseket!

Április 11-én nem csak a magyar költészet napját ünnepeljük, hanem Debrecen Város Napját is. Ez alkalomból katonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren.

A cívisváros szabad királyi várossá nyilvánításának napjára emlékezünk, ugyanis az erről szóló kiváltságlevelet I. Lipót magyar király 1693. április 11-én adományozta Debrecennek.

Városszerte egész napos programok zajlanak az ünnepnap tiszteletére.

– Nagy Dóra/Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Fotó: Matey István
Debrecen - A városnapon tartott ünnepi közgyűlésen egyebek mellett átadták a díszpolgári címeket, a Pro Urbe-, a Mecénás-, és a sajtódíjakat. Ezt a várost ismerni és szenvedélyesen szeretni kell” – ezzel a Szabó Magda-idézettel kezdte a Debrecen Város Napja alkalmából a Kölcsey Központban tartott ...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett olyan 14-19 év közötti debreceni fiatalok számára, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport és egyéb területeken komoly teljesít...