360 fokos videó: veterán katonai járművek Balmazújváros utcáin

Akt.:
360 fokos videó: veterán katonai járművek Balmazújváros utcáin
Balmazújváros – Idén rendezik meg második alkalommal a Bakafesztivált, ahol azokra a névtelen magyar katonákra emlékeznek, akik nem jöttek haza a frontról.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet ezeknek a katonáknak a hősiességére, bátorságára, és hazafiasságára. A bakákat hagyományőrzők testesítik meg korhű ruhákban. A rendezvény nyitó mozzanataként egy veterán járművekből álló konvoj vonult fel a város főterére.

A fesztivál egész hétvégén tart, többek közt hadijátékok, koncertek, fegyverbemutatók és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Aki pedig lemaradt a veterán járművekről, ne csüggedjen, hiszen vasárnapig még van lehetősége megcsodálni őket, vagy akár utazni bennük.

– Hajdu Ágnes –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!