360 fokos videó: Ugróedzésen hangolódtak az új szezonra a Mátai Ménesben

360 fokos videó: Ugróedzésen hangolódtak az új szezonra a Mátai Ménesben
© Fotó: hirek360.hu
Hortobágy – Hortobágy-Mátán jártunk egy nyílt ugróedzésen 360 fokos kameránkkal, ahol 90-100 cm-es akadályokon ugrathattak a lovasok.


A Hortobágyi Mátai Ménes minden lovas szótárában szerepel, hiszen 270 lovával Magyarország egyik legjelentősebb lótenyésztő központja. Az elkövetkező megmérettetési időszakra készülve tartottak verseny körülmények közötti ugróedzést. Két gyakorló pálya állt a lovasok rendelkezésre: a melegítő pályán két, míg a versenypályán tíz akadályon ugrathattak a lovakkal.

A lovassport egyre kedveltebb, nemcsak Magyarországon, hanem a világban is. Egyre többen lovagolnak, és köztük szerencsére egyre több fiatal van, ezt az is mutatja, hogy minden évben nő a versenyezni akaró fiatal lovasok száma”

– árulta el a hirek360.hu-nak Szladek Péter, a verseny menedzsere.

– Nagy Dóra/hirek360.hu –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - A Fölszállott a páva döntős különdíjasai, Magyarország legjobb táncegyüttese - ez a tavaly decemberi mérlege a Debreceni Hajdú Táncegyüttesnek. Ellátogattunk egy próbájukra 360 fokos kameránkkal. Az idén 65 éves Debreceni Hajdú Táncegyüttes próbáján jártunk annak apropóján, hogy 2017-b...

Cserekert - Enyészet, csend és végtelen nyugalom – ezekkel a szavakkal lehet leginkább leírni Cserekertet, az elnéptelenedő Hajdú-Bihar megyei zsákfalut. Debrecentől mindössze 32, Létavértestől pedig 8 kilométerre található Cserekert. A közvetlenül a magyar-román határ mellett elterülő háromutcás...