360 fokos videó: Tavaszi túra Fancsikán

Akt.:
360 fokos videó: Tavaszi túra Fancsikán
© Fotó: Hajdu Ágnes
Debrecen – Megérkezett a tavasz, és vele a kirándulóidő is. Ebben a videóban a Debrecentől néhány kilométerre lévő Fancsika kedvelt turistacélpontjait mutatjuk meg nektek.

Elsőként a fancsikai templomromhoz látogattunk el, majd a kilátót másztuk meg, s végül az igen alacsony vízállású tavak felett reptettük meg drónunkat.

– Kiss Dóra / Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Püspökladány - Püspökladány és Karcag között található a legendák övezte Szent Ágota híd, melyhez eljutni nem éppen egyszerű, de nem is lehetetlen. Egy ilyen beszélgetés során derült ki ugyanis a Hírek360 csapata számára, hogy fotóriporterünk Kozma István nyolc éves kora óta lelkes makettező. Töb...

Görbeháza-Bagota - „... fű van az utcán és az udvaron, ami annak jele, hogy szegénység van, nincs jószág, ami leegye” Folytatjuk az elnéptelenedő falvakat bemutató sorozatunkat, melynek következő állomása a Debrecentől csaknem 60 kilométerre, a napraforgótáblák közt elterülő Görbeháza–Bagota. A t...