360 fokos videó: rekordméretű kalácsot készítettek a Kossuth téren

Akt.:
360 fokos videó: rekordméretű kalácsot készítettek a Kossuth téren
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – Öt perc alatt készült el a tizenhárom méteres kalács.

A virágkarnevál utolsó napján, kedden délután felkerült az i-re a pont, rekord született a debreceni főtéren. Tizenöt tagú, tapasztalt kalácssütő csapat készítette el az ország eddigi leghosszabb, 13 méteres kürtős kalácsát, mégpedig hatalmas érdeklődő tömeggel körülvéve, szabadtéren, parázson.

Kovács István a kürtőskalács-mester a hirek360.hu-nak elmondta, a 13 méter hosszú erdélyi édességet 13 kiló lisztből gyúrták. Hozzátette: a többi alapanyag viszont titkos.

– Nagy Dóra / Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Fotó: Hírek 360
Debrecen - Minden eddiginél több, 700 ezer szál virág díszíti a 16 virágkocsit, melyeket csaknem kétezer fellépő kísért hét kilométeren át. Megteltek a lelátók, és már kora reggel hömpölygött a tömeg a utcákon, ugyanis kezdetét vette a 49. Debreceni Virágkarnevál. Tősgyökeres cívisként mi más le...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Hétfejű vörös sárkány, kék színű elefánt, óriás tigris és színes pillangók is jelen voltak a 49. Debreceni Virágkarneválon. No nem a nézők közt, hanem a tizenhat lélegzetelállító virágkocsi kompozícióiként. A karnevált követő napon a Nagytemplom tövénél a 700 ezer virágból készült tize...