360 fokos videó: rekordlétszámmal startolt a Campus Sportfesztivál

Akt.:
360 fokos videó: rekordlétszámmal startolt a Campus Sportfesztivál
© Forrás: YouTube / Hírek360.hu
Debrecen – Közel 1000 hallgató, több mint 40 magyarországi és határon túli intézményből érkezett a kétnapos Campus Sportfesztiválra. Jöttek Erdélyből, Székelyföldről és még Győrből is fiatalok.

Már kedden igazi fesztiválhangulat uralkodott a Debreceni Egyetem sporttelepén. Az esemény nem titkolt célja az egészséges életmód és a sportolás népszerűsítése, emellett egy olyan közösségi program megrendezése, ahol a különböző oktatási intézmények versenyzői kapcsolatot tudnak teremteni egymással.

– A Campus Sportfesztivál hallgatóknak szóló igazi közösségépítés. A Campus kulturális és zenei fesztivál mellett hoztuk létre, úgy gondoljuk, hogy a hallgatóknak erre is van igénye – mondta Dékán Tamás szervező.

Az egyetemisták és főiskolások sportfesztiválján a rekordlétszámú hallgatók négy sportágban nevezhettek; kispályás labdarúgásban, 3X3 kosárlabdában, strandröplabdában és idén először tollaslabdában is tartanak versenyeket a DEAC-pályán.

A cikk folytatása elolvasható a Hírek360.hu-n.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Rekordszámú, több mint 1000 magyarországi és határon túli hallgató részvételével elkezdődött a Campus Fesztivál sportrendezvénye a Debreceni Egyetemen. A kétnapos program a sportolás mellett a fiatalok közösségépítését is szolgálja. Több mint 40 csapat kezdte meg a kispályás foci csopo...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek