360 fokos videó: Őrületes lánykérés Debrecenben

Akt.:
360 fokos videó: Őrületes lánykérés Debrecenben
Debrecen – Hatalmas meglepetés ért egy debreceni lányt szerdán este a Fórumban: látványos táncbemutatóval egybekötött lánykéréssel végződött a shopping körútja.

Megfordult a világ a 25 éves Simai Máriával szerda este a debreceni Fórum -1-es szintjén. Hat év együttélés után kérte meg párja, Hamar Csaba a lány kezét. A Debreceni Freestyle Dance Klub téglási és hajdúhadházi táncos fiataljai segítségével megvalósult Csaba álma, hiszen kérése volt a párjának, hogy egy nem hétköznapi helyszínen tegye fel a nagy kérdést. Máriának és Csabának sok boldogságot kívánunk!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!


mozi3
Debrecen - A vetítés még el sem kezdődött, a debreceni pláza moziközönsége máris filmbe illő jelenetnek lehetett szem- és fültanúja a minap. Egy fiatal pár maradéktalanul elrabolta a nézők minden érdeklődését, a soron következő film első képkockája helyett ugyanis egy valódi szerelem története eleve...

Fotók: Pusztai Sándor
Ibrány, Nyíregyháza - Péntek délután Birgány Róbert az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság gépjárművezetője Nyíregyházán, a munkahelyén kérte meg kedvese, Nagy Gréta kezét. Hagyományosan, a nyíregyházi bajtársakra számíthatott Robi, így dugólétra segítségével jutott fel az egészségügyi intézmény első...