360 fokos videó: örömtáncosokkal telt meg a Kossuth tér

360 fokos videó: örömtáncosokkal telt meg a Kossuth tér
© Forrás: YouTube / Hírek360.hu
Debrecen – A 25. születésnapját ünneplő Fény Felé Alapítvány rendezte meg az első Örömtánc című rendezvényt, ahova a fogyatékkal élőket, nyugdíjascsoportokat és tánccsoportokat hívtak meg péntek délelőttre. A rendezvény egyik célja a Tánc Világnapjához kapcsolódóan néhány táncforma bemutatása.


– Ha az itt látható fiatalok arcát nézi az ember, akkor látja, a tánc és a zenélés kapcsán néha boldogabb és örömtelibb pillanatokat élnek ők meg, mint egy-egy egészséges ember, aki nem veszi észre az értékeket a mindennapi életben – hangsúlyozta Porkoláb Gyöngyi, a Kulturális Főváros Debrecen 2023 Programiroda operatív igazgatója, a program fővédnöke. – Minden táncos dolgot szeretek támogatni, mert abban szerintem nagyon benne tud lenni az ember, fel tud oldódni, meg tudja magát mutatni – tette hozzá.

A cikk folytatása elolvasható a Hírek360-on.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Örömtáncra csalogatott a 25 éves Fény Felé Alapítvány a Kossuth téren
Debrecen – Szívmelengető megmozdulással köszöntötte a tavaszt, illetve a tánc közelgő világnapját a Fény Felé Alapítvány: fogyatékkal élők, családjuk, fiatal és idős emberek, gyerekek táncoltak együtt pénteken a cívisváros főterén. Céljuk az volt, hogy megtanulják az Örömtánc néhány lépését, és ...