360 fokos videó: ismételten megtelt Tündérekkel a Nagyerdő

360 fokos videó: ismételten megtelt Tündérekkel a Nagyerdő
© Fotó: hirek360.hu
Debrecen, Nagyerdő – A Tündérkör Alapítvány második alkalommal rendezte meg június 2-án a Tündérfutást. A csapadékos idő ellenére csaknem 1200-an vettek részt, kétszer annyian, mint ősszel.

A rendezvény több céllal jött létre. Egyrészt felhívni a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekekre és a nehézségekkel küzdő családokra, másrészt motiválni a résztvevőket a sportolásra, lehetőséget teremteni a közös testmozgásra.

– Rendkívül megdöbbentő és nagyon meglepő volt, hogy mennyien kijöttek a rossz idő ellenére – osztotta meg gondolatait Tóth Ferenc, az alapítvány kuratóriumi elnöke.

– Több kategóriában lehetett indulni. A 1,5 kilométeres táv, más néven Tündérfutam a kicsiké, de bárki csatlakozhatott hozzájuk. Itt többek közt indult kutyás futó és kerekesszékes gyermek is. A 2,5 kilométeres távon csaknem 180, az 5 kilométeresen 200, a 7,5 kilométeresen pedig hozzávetőlegesen 700 fő állt a rajtvonalhoz. A helyszínen összegyűlt adományokat eljuttatjuk a hátrányos helyzetű gyerekeknek – nyilatkozta Tóth Ferenc.

– Szilágyi Zsófia –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!