360 fokos videó: hétköznapjaink hősei Hajdú- Bihar megyében

360 fokos videó: hétköznapjaink hősei Hajdú- Bihar megyében
© Forrás: YouTube / Hírek360.hu
Debrecen – Átadták a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online Hétköznapi Hősök elnevezésű játékának öt kategóriagyőztesének járó díjakat csütörtök délután a Nagyerdei Víztoronyban. Több mint 3000 szavazat érkezett be az elmúlt hetekben.

Két hónappal ezelőtt az olvasókat arra kértük, segítsenek megkeresni Hajdú-Bihar megye hétköznapi hőseit. Azokat az embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt; napi hozzáállásuk példamutató és követendő, munkájuk során akár saját életüket is kockáztatják annak érdekében, hogy másokét megóvják.

A díjátadón köszöntőt mondott és a díjakat átadta Boros Norbert, a Hajdú-bihari Napló mb. főszerkesztője és Kálmán-Kovács Mónika marketingreferens.

A hétköznapi hősök díjazottai:

  • Egészségügyi dolgozó kategóriában, Szilágyiné Lakatos Tünde kapta a legtöbb szavazatot.
  • Önkéntes kategóriában, L. Ritók Nóra kapta a legtöbb voksot.
  • Tanár kategóriában Lakatos Istvánra szavaztak a legtöbben.
  • Tűzoltó kategóriában Deák Szabolcs nyert.
  • Rendőr kategóriában Bíró Sándor győzött.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Kiosztottuk a díjakat a megye hétköznapi hőseinek, lapunk új játéka nyerteseinek. – Ma, a hollywoodi filmek korában kissé talán elcsépeltnek tűnhet hősökről beszélni, pedig léteznek; olyan emberekkel élünk együtt, akikről nem is gondoljuk, hogy azok. Ha azonban az élet úgy hozza, példá...