360 fokos videó: Három év a kutyaházban

Akt.:
360 fokos videó: Három év a kutyaházban
Miskolc – Lehet gazdájuk a nehezebb esetnek számító kutyusoknak is.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány gazdátlan kutyái „hozták össze” Kiss Józsefet, az Észak-Magyarország nyugalmazott újságíróját és a Hírek 360 forgatócsoportját.

Jóskát egyébként a Röfi regénye címet viselő könyv szerzőjeként is ismerhetik nézőink. Stábunk a MÁSA telephelyén találkozott vele, ahol Jóska – és néhány társa – önkéntes segítőként tevékenykednek.
Egészen speciális terület az övék, hiszen nem csak a havi egyszeri kutyasétáltatásból veszik ki a részüket, hanem gyakorlott állattartóként- és nevelőként igyekeznek segíteni a bekerülő kutyusok közül azokon, akik vagy azért nem bíznak az emberekben, mert bántalmazták őket vagy azért nem, mert kiskoruktól magukra hagyták őket, és teljesen elidegenedtek az emberektől.

A videóban minden jelenlegi, és jövőbeni kutyatartó számára hasznos tanácsok is elhangzanak, valamint megismerkedhettek két, ahogyan ő nevezi, „páciensével”, Belluskával és Bencével is, akik jó példái az eredményes munkának.

Bekerülésük óta egy kennelben laknak, de a kutyaházból sem merték kitenni a lábukat, ám egy nap megérkezett az életükbe – és a kenneljükbe – Jóska, aki kitartó munkával elnyerte a bizalmukat. A történet részleteit, valamint a boldogan sétáló főszereplőket a videóban megtekinthetitek.

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Krémes is boldogabb kutya lett
Miskolc - A miskolci nagyvállalkozó is felfigyelt a MÁSA munkájára. Pinky, Krémes és Pirike csak néhány kutyus azok közül, akik borzasztó ­rossz állapotban voltak akkor, amikor a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) befogadta őket. Szerencsére ma már mindhárman sokkal jobban vannak, és ezt biz...

Zsivány és Odi
Miskolc - A háziállatok hasonló ragaszkodást mutatnak egymás iránt, mint az együtt élő gazdik. A gazdit kereső kutyusok körül népes önkéntescsapat tevékenykedik elkötelezetten a Miskolci Állatsegítő Alapítványban (MÁSA). Köztük Váradi Nikoletta fotográfus, aki művészi képeivel segíti a menhely m...