360 fokos videó: hallják meg az égiek a jókívánságainkat!

Akt.:
360 fokos videó: hallják meg az égiek a jókívánságainkat!
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – Ápolók, orvosok és 120 kis óvodás engedett el az égiekhez lila lufit, mindegyiken egy-egy jókívánsággal, a debreceni klinikán kezelt beteg gyermekekért. A megható eseményen ott voltunk 360 fokos kameránkkal.


A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a betegek világnapja alkalmából immár hagyományosan, 3. alkalommal rendezte meg a szívhez szóló eseményt, melyen 200 lila lufi szállt fel a debreceni égboltra. A Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéke előtt a beteg gyermekekért engedték magasra a jókívánságokkal megtűzött lufikat.

A szervezők célja az egészséges és beteg gyermekek közeledésének segítése. A gyerekeken kívül vállalkozók, civil szervezetek, magánszemélyek is csatlakoztak ehhez a nemes kezdeményezéshez, melynek egyetlen célja egy kis öröm csempészése a beteg gyermekek és családjaik mindennapjaiba.

– Nagy Dóra/Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány szervezésében több mint 100 ovis és felnőtt engedte jókívánságait léggömbökre kötve az égbe a betegek világnapja alkalmából hétfő délelőtt. Fotó: Molnár Péter