360 fokos videó: gólyatábor a Debreceni Egyetemen

Akt.:
360 fokos videó: gólyatábor a Debreceni Egyetemen
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – Hétfőn kezdődött, és péntekig tartott a Debreceni Egyetem gólyatáborának második felvonása. Öt napig az ismerkedésé, a közösségépítésé és a bulié volt a főszerep a Kossuth Kollégiumok közötti téren.

Tizennégy kar részvételével és csaknem 3200 résztvevővel rendezte meg ebben az évben a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata a gólyatábort, mely idén is minden rekordot megdöntött.

A második turnus félidejében, a délelőtti órákban látogattunk ki a gólyatáborba. Az egyetem legújabb hallgatói ekkor már ébredeztek, sőt a játékok is elkezdődtek, reggeli tornaként hulahoppkarikán bujkáltak át a gólyák, majd a lábakra erősített, felfújt lufikat próbálták kidurrantani.

Az első napon a beköltözés mellett csapat- és közösségépítő feladatokon, vetélkedőkön vehettek részt a gólyák. A keddi szakmai programokon tájékoztatást kaptak, szerdán pedig a HÖOK GT Roadshow-ja látogatott el a táborba, ahol különböző sportvetélkedőkön, ügyességi feladatokban bizonyíthattak a gólyacsapatok. Ezen túl a gólyák részt vehettek élményfürdőzésen és borkóstoláson is.

golyatabor_Fotó: Kovács Péter

A teljes cikk a Hírek 360 oldalán olvasható.

– Hírek 360 / Kiss Dóra –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Bevette Debrecent az Animal Cannibals
Debrecen - A Debreceni Egyetemen idén rendhagyó a tanévkezdés. Két héttel a becsengetés előtt megszállják a gólyák a debreceni campust, hogy megismerjék új környezetüket és társaikat - olvasható a Debreceni Egyetem híradásában. Az ország legnagyobb egyetemi gólyatáborában - a 14 karra érkező - tö...

Debrecen - Az ismerkedés és a szórakozás mellett hasznos információkkal gazdagodnak az elsőévesek. A legek táborának nevezte Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora az augusztus 28-án kezdődő egyetemi gólyatábort, amelynek a hivatalos megnyitóját is az intézmény főépületnél rendezték. A kij...