360 fokos videó: Fehérbe öltözött Debrecen

360 fokos videó: Fehérbe öltözött Debrecen
© Forrás: YouTube / Hírek360
Debrecen – Kedden reggel Debrecenbe is megérkezett a várva várt hóesés. A város főterén is gyönyörűen megmaradt a hó, körülbelül egy centiméter csapadék hullott.

Fehér szőnyeg takarja a Nagyerdőt és a Debreceni Egyetem környékét is. Az utakon nem okozott fennakadást a havazás, a gyalogosok is biztonsággal tudnak közlekedni a járdákon.

A következő napok időjárása

Az előrejelzések szerint a következő napokban egyhül az idő Hajdú-Bihar megyében. A nappali csúcshőmérséklet 3-4 Celsius-fok körül alakulhat, de borult, ködös van kilátásban. Hóra egyelőre nem kell számítani, de ónos eső előfordulhat, így arra figyelmeztetnek a meteorológusok, hogy óvatosan és figyelmesen közlekedjünk az utakon.

Forrás: YouTube / Hírek360


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Fotó: Orosz Csaba
Debrecen - Jégnek, hónak télnek hetek óta nyoma sincs Debrecenben. Ehhez képest a nagyerdei Békás-tó partján a képen látható tábla, a jégen való közlekedés veszélyére figyelmeztet. HBN|Fotó: Orosz Csaba

Illusztráció - Halálba csúszhatnak az autók a téli utakon
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tucatszám szedi áldozatait a jeges út a téli hónapokban. Van, amikor az aszfalton nem is látszik, hogy csúszós lenne, mégis le van fagyva. A Tények stábja vezetéstechnikai oktatóval járt utána, hogyan lehet elkerülni csúszós úton a baleseteket. Fo...