360 fokos videó: esélylatolgatás Erdei Zsolttal a Bocskai-emlékverseny előtt

Akt.:
360 fokos videó: esélylatolgatás Erdei Zsolttal a Bocskai-emlékverseny előtt
© Forrás: YouTube / Hírek360
Debrecen – Huszonkét nemzet részvételével szerdán kezdetét vette Debrecenben a 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny. A debreceni Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban már az első selejtező napon megteltek a padsorok.

A férfiak kilenc, a nők pedig négy súlycsoportban mérkőznek meg, a magyar csapat 36 férfi és 10 női versenyzőből áll. Debrecenből öt sportoló, két férfi és három nő száll ringbe az elkövetkezendő napokban. A rendezvényt Komolay Zsolt, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke nyitotta meg.

Erdei Zsolt, korábbi világbajnokot, a magyar esélyekről kérdeztük: – Titkos favorit magyar szempontból úgy gondolom van több is, nyilván ez egy elég komoly verseny, ahol rajtunk kívül még 21 ország képviselteti magát, ami elég erős mezőnyt jelent. Van egy-két olyan srác, akiben reménykedünk. Bízok mindenkiben, de megmondom őszintén én már azzal is elégedett lennék, ha már ketten-hárman ott lennének a döntőben, és abból egy-két aranyérmet el tudnánk hozni – mondta el a hirek360.hu-nak “Madár”.

A verseny első selejtezőnapján a férfiaké volt a főszerep, mind a kilenc súlycsoportban voltak mérkőzések, sok hazai versenyző részvételével. Az egyik szemünk sírhat, a másik pedig nevethet, mert a szerdai 14 magyar ringbe lépő öklözőből hét továbbjutott, míg 7 elbúcsúzott a további meneteléstől. Természetesen folytatódnak a viadalok február 10-ig, amikor is a döntősök szállnak ringbe a győzelemért.

Nagy Dóra | Hírek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - A szerdai nyitónapon a várakozásoknak megfelelően a tavalyi világbajnokságon szerepelt Harcsa Zoltán és Kovács Richárd is győzelemmel mutatkozott be Debrecenben a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótornán. A szerdai napot a sorsolás nyitotta meg, amelyen kiderült, hogy 22 or...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek