360 fokos videó: egy tökéletes családi nap Rubint Réka-edzéssel

Akt.:
360 fokos videó: egy tökéletes családi nap Rubint Réka-edzéssel
© Fotó: Hírek 360
Debrecen – A sport és az egészség jegyében először rendezték meg Debrecenben a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztivált a Kerekerdő Élményparkban vasárnap. A nagyszabású rendezvényen a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek lehetőséget kaptak, hogy eltöltsenek egy felejthetetlen és tökéletes családi napot.

Egy dologban soha nem fogsz csalódni, a mozgás örömében!”

A családi fesztivál már hét nagyvárosban aratott sikert, idén debütált a cívisvárosban. Délelőtt a színpadon fitnesz edzőké volt a főszerep, mi Rubint Rékával váltottunk pár szót izzasztó edzését követően.

– Fantasztikus volt, imádok ide járni, nagyon örülök, hogy ismét gondoltak rám és meghívtak Debrecenbe. Tiszta libabőr vagyok még most is, nagyon szeretem a várost és a környéki embereket, de ez elmondható az ország összes pontjára. Fantasztikus érzés, hogy ennyi ember szán időt vasárnap délelőtt arra, hogy eljöjjön és velem sportoljon, megtisztelnek a bizalmukkal – fogalmazott Réka. Az edzés végén motivációs beszédében elmondta: – Amiben mindig önmagad lehetsz és megtalálod a bizalmat, az a sportcipőd. Húzd fel és sportold azt, amit szeretsz! Egy dologban soha nem fogsz csalódni, a mozgás örömében.

További részletek a Hírek 360 oldalán!

– Nagy Dóra/Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - A fitneszedzők egymás után érkeztek a színpadra, hogy megmozgassák a közönséget. Vasárnap végre Debrecenben is felpörgette a mozgás szerelmeseit a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztivál, melyet más nagyvárosokban már hét alkalommal megrendeztek. Több százan ...