360 fokos videó: a világ első csokigyűjtő flashmobja Debrecenben

360 fokos videó: a világ első csokigyűjtő flashmobja Debrecenben
© Forrás: YouTube / Hírek360
Debrecen – A Tündérkör Alapítvány csokigyűjtő flashmobot, azaz villámcsődületet szervezett a Csapó utcai bevásárlóközpontban, csatlakozva a Bihari Állami Gondozott Egyesület (BAGE) édességgyűjtő akciójához. A cél egyszerű, de annál nemesebb: szebbé tenni a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát.

Amikor felcsendült a karácsonyi zene, mindenki felvette a mikulássapkáját, és útnak indult a csokigyűjtő dobozhoz. A helyszínen Anjou korabeli lovagok “őrizték” a csokiktól roskadozó bevásárlókocsit. Hajdú-Bihar megyében mintegy 1600 fiatal él állami gondozásban. Az egyedülállónak számító csokigyűjtő flashmob célja az volt, hogy a gyerekek karácsonyát boldogabbá tegyék, a szombat esti összefogás pedig ehhez nem kevesebb mint 52 kiló édességgel járult hozzá. Az összegyűjtött adományokat a BAGE december 13-án nagyszabású gála keretében adja át a gyerekeknek.

Aki lemaradt a villámcsődületről, december 10-ig még tud segíteni és csokikat adományozni a gyerekek Mikulás-csomagjába, az édességeket pedig akár a Napló-székházba (Debrecen, Dósa nádor tér 10.) is behozhatják, hiszen a megyei napilap és a hirek360.hu szerkesztősége is támogatja és gyűjti a csokikat a BAGE-val közösen.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Nagy Dóra / Hírek360


Debrecen - Kiadónk ebben az évben is az elsők között csatlakozott a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének szervezésében megvalósuló csokigyűjtő akcióhoz. A szerkesztőségünkben kihelyezett gyűjtőláda december 10-ig várja a felajánlásokat. Fotó: Molnár Péter