360 fokos videó: a királynő-jelöltek próbája

Akt.:
360 fokos videó: a királynő-jelöltek próbája
© Fotó: Hajdu Ágnes
Debrecen – A Debrecenben újdonságnak számító eseményen több ország képviselteti magát.

A nemzetközi tehetségkutatóval egybekötött szépségverseny első próbájára látogattunk el, ahol betekintést kaptunk hogyan néz fog kinézni a White Circus Night elnevezésű nagyszabású rendezvény szombat este. A lányok már nagyon izgatottak, akik három szettben lépnek porondra: utcai öltözetben, saját nemzeti viseletükben és koktélruhában.


Videó: Hajdu Ágnes

– A szombat este akrobatikus cirkuszi produkciókkal indul, majd érkeznek a tehetségkutató résztvevői és a nemzetközi szépségverseny királynő-jelöltjei. Az eredményhirdetés után – nagyjából olyan éjféltől – pedig kiengedjük a gőzt és egy after party veszi kezdetét – mesélte izgatottan Tóth Valentina, a szépségverseny főszervezője.

Az indulók:

Joanne Akwaeke (21) Nigéria
Enkhzul Sergelen (22) Mongólia
Li WeiRong (21) Kína
Tanya Kushwahaa (19) India
Mwende Musembi (21) Kenya
Sajtos Bettina (18) Magyarország
Lőrinc Vivien (25) Magyarország
Maytal Atia (28) Izrael
Ola Ali Mallawi (26) Szaúd-Arábia
Tabasom Irani (25) Irán

– Nagy Dóra –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - A szombati White Circus Night elnevezésű nagyszabású rendezvény szépségversenyében kilenc ország tíz indulója, köztük két magyar lány küzd a Circus Queen címért. – Most lesz először nemzetközi szépségverseny Debrecenben, az esemény különlegessége, hogy cirkuszban lépnek a közönség elé ...