360 fokos videó: a csapból is kultúra folyik a Csapó utcán

Akt.:
360 fokos videó: a csapból is kultúra folyik a Csapó utcán
© Fotó: hirek360.hu
Debrecen – Idén 89. alkalommal rendezték az Ünnepi Könyvhetet a 17. Gyermekkönyvnapokkal karöltve, ami alól Debrecen sem lehetett kivétel. A Csapó utcai sétáló övezetben 18 faházban könyvesboltok, antikváriumok, könyvkiadók kínálják könyveiket az érdeklődőknek.

– Habár a digitalizáció és az ebook-ok világa jelentős változást hozott a könyvpiacra nézve, a könyv mégis tud valami olyasmit nyújtani, ami miatt nem kell attól félnünk, hogy teljesen eltűnne a közeljövőben. Az emberek továbbra is szeretik őket kézbe venni, és úgy hazavinni – nyilatkozta Pongrányi Péter a Debreceni Ünnepi Könyvhét programszervezője.

A programsorozat június 10-kéig tart, ahol a könyves bódékon kívül dedikálások, zenei, és gyermekprogramok is várják a kilátogatókat.

– Hajdu Ágnes –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Vasárnapig várják a könyvbarátokat a Csapó utcai sétálóövezetben. Hivatalosan is megnyitották a 89. Ünnepi Könyvhetet és 17. Gyermekkönyvnapokat Debrecenben a Csapó utcai sétálóövezetben, csütörtök délután. – Városunk 1561 óta egy olyan nyomdával rendelkezik, mely nagyon nagy részt has...