24 éves gázoló nőt lincseltek meg Brazíliában

Meglincseltek egy 24 éves brazil nőt, aki születésnapjának ünneplése után, ittas állapotban elütött egy állapotos nőt és annak gyerekét – közölték a helyi lapok rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A beszámoló szerint Pamela de Souza Costa a Rio de Janeirótól mintegy 160 kilométerre északkeletre fekvő Macae városában vesztette életét, miután támadói öt lövéssel agyonlőtték.

A nő még pénteken eset okozott balesetet, amikor születésnapi ünnepségéről távozóban ittasan ült kocsiba, és elgázolt egy állapotos asszonyt és annak nyolcéves kislányát. A gyerek a helyszínen életét vesztette, az asszonyt pedig súlyos állapotban szállították kórházba, ahol kiderült, hogy elveszítette a magzatát is. Az orvosok szerint ráadásul feltehetően amputálni kell a nő egyik lábát is.

A beszámolók szerint a tragédia akkor történt, amikor az autót vezető nő elvesztette az uralmat a jármű fölött, és a két járókelőt olyan szerencsétlenül ütötte el, hogy azok egy falnak csapódtak. Costa ezután megpróbált autójával elmenekülni a helyszínről, ám egy oszlopnak ütközött. Ekkor érkezett a helyszínre a helyiek egy feldühödött csoportja, akik kirángatták a kocsiból, megverték, többször rálőttek, végül elmenekültek.

– Független Hírügynökség –