Ütős összeállítás a Campus Fesztiválon

Ütős összeállítás a Campus Fesztiválon
Négy héttel a nyitás előtt teljes a debreceni Campus Fesztivál programja. A 300-nál is több programban olyan zenei kuriózumok kaptak helyet, mint a francia világsztár Bob Sinclar, az argentin Karamelo Santo, vagy a méltán népszerű Boban Markovic Orkestar.

A július 21-én kezdődő fesztivált egy igazán ütős összeállítás nyitja meg, jön a Fish!, a Turbo és a Kiscsillag!

Változatos zenei kínálattal

A fesztiválon már július 21-én beindul az élet. A Lovardában mint az ország egyik legszínvonalasabb koncerttermében, a legtehetségesebb hazai előadók gondoskodnak a bemelegítésről- Fish, Turbo, Kiscsillag és kihagyhatatlan Ludmilla is!

Július 22-én pedig már hazai könnyűzenei történelmet írunk, először láthatják-hallhatják a rajongók együtt a születésnapos Republicot és Eddát! Bár a két legendás formáció dalai, egytől-egyig felejthetetlen slágerek, ezen az estén azonban még külön meglepetésekkel is készülnek a fesztiválközönség számára!

A Campus Fesztivál idei kínálatából nem maradhat ki a nemzetközi vonal sem!

Argentínából várható, a mai zenei trendekbe illeszkedő latin-ska formáció a Karamelo Santo; Franciaországból a ritka groove-ok és a dancefloor ütemek mestere, Bob Sinclar, és kapunk egy hatalmas, élő hangszeres balkáni őrületet is a „Bubamara” előadójától, a szerb Boban Markovic Orkestar jóvoltából. Az elektronikus vonalat tovább erősíti az angol John B bulija, valamint a fesztivál chill-out sátrában hangulatos fellépésre készül napjaink ifjú tehetsége Dorian Concept (A).

A zenei kínálat hazai téren is igen változatos! Nyolc színpadon, a honi zenéi élet számos előadójával találkozhatunk! Tavaly nagy sikerrel debütált a Campuson a Száztagú Cigányzenekarból ismert prímás, Farkas Róbert szórakoztató formációja, a Budapest Bár.

Hazai pályán zúz a Tankcsapda, jön a világzenei nagyszínpadokon erős Besh O Drom és sajnos utolsó debreceni koncertjét, adja itt a Kispál és a Borz! És akiket talán semmiképpen nem érdemes kihagyni az a mindig vidám Supernem, a jamaikai zenét más műfajokkal ötvöző Irie Maffia, a latin-ska műfajban szárnyait bontogató Ocho Macho, vagy a Hiperkarma nyomdokába lépőBiorobot!

A Campus Fesztivál zenés programjaiban minden műfaj megtalálható, több mint kétszáz zenekar, óriási non-stop szórakozást, ígér a négy nap alatt!

„Campus Korzó”

Az idei Campus helyszínek mellett újdonság, hogy Debrecen főtere is szolgáltat programokat, a fesztivál idején előmelegítő koncertek várják a városban korzózókat.

A tehetséges debreceni zenekarok mellett nagyszabású bulival érkezik a Kowalsky meg a Vega, és a P.Box is. És, hogy a legfontosabbat el ne felejtsük! A Cívis korzó programjai minden nap ingyenesek!

Dumafesztivál a Campus-on!

A legnevesebb stand-upos fellépők nyomják a poénokat! Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Lorán Barnabás, Hadházi László, Beliczai Balázs és Hajdú Balázs igazi fesztivál-poéngyártást ígér! A „Dumafesztivál” mellett a Pódium színpad kínálatában jazz-koncertek, folk előadók, és Campus Mozi is található.

Pálinka bemutató a Campuson

A Campus Fesztivál programhelyszínei közül kiemelkedik az idén bemutatkozó Science Lounge, ahol egy exkluzív kivitelű sátorban délutánonként meglepően érdekes tudományos beszélgetések és interaktív kiállítások, este pedig hangulatos jazzmuzsika várja a látogatókat.

Nem nehéz megjósolni már előre, a „Szesz Café” elnevezésű programsorozat népszerűségét, ám még mielőtt mindenki a fesztiválozók tömény alkohol mámorban úszására gondolna, eláruljuk ez nem az. A „Szesz Café” programok minden nap érdekes beszélgetésekről, a bor, a pálinka és a sör köré épített előadásokról szólnak, komoly szakértők bevonásával.

A Science Lounge program-kavalkádban lesz még Retro filmvetítés egyenesen a Magyar Televízió archívumából szemezgetve, de olyan zenés produktomok is megtalálhatóak itt, mint a Beat Disben is felbukkanó Polnauer Flóra műsora Kardos Dániellel, vagy a jazz műfaj jeles képviselője a Zakar Quartett.

A Campus Fesztivál részletes programja a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható.

Online jegyvásárlás kedvezménnyel

A Campus Fesztivál és az OTP Nyrt. együttműködésének keretében a bank ügyfelei 15%-os online kedvezménnyel vásárolhatnak napijegyet és hetijegyet a rendezvényre!

SŐT! Aki július 15-ig online megvásárolja így belépőjegyét a fesztiválra, külön sorsoláson is részt vesz, ahol egy értékes ajándékcsomaggal lehet gazdagabb.

Jegyárak:

Elővételben július 10-ig:

Napijegy: 4500 Ft

Bérlet: 11.500 Ft

Július 10-től, és a helyszínen:

Napijegy: 4900 Ft

Bérlet: 12.500 Ft

További akciók, és jegyárusító helyszínek:

www.campusfesztival.hu

www.tex.hu


Szűk másfél hónap, és Campus!

Campus Fesztivál – Már várom!

Argentin sztárok a Campus fesztiválon

Francia világsztár a Campus Fesztiválon!

2009


CAMPUS 2009 – és a Wyrfarkas

Wyrfarkas koncert a Campus fesztiválon

Video – Tankcsapda, Campus Feszt

Lord Bishop interjú – Campus Fesztivál

The Rasmus interjú

Fesztivál szerdai nap I.