Újra indult és hódít a Topaukció! www.topaukcio.hu

Újra indult és hódít a Topaukció! www.topaukcio.hu
Már csak 5 napig lehet licitálni Magyarország legbiztonságosabb árverésén, ahol több, mint 2.200 termék és szolgáltatás várja Önt akár 50%-kal olcsóbban!

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Hajdú-Bihari Napló, Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország) és hetilapjai (Tipp, Futár, Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak. Június 18-án (pénteken) 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország tizenkilenc megyéjének részvételével a legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverés, a Topaukció.

Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? A licit 50 %-ról indul, és széles körű termékválasztékot kínálunk Önnek.

A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez.

Érkeztek kérdések, így ezekből csemegéztünk:

Hogyan történik egy árverés?

Ön bejelentkezik a www.topaukcio.huoldalon, és licitál a kívánt árucikkre.
Amennyiben egy árucikk esetében egy másik ajánlattevő magasabb ajánlatot ad, akkor Ön e-mailen keresztül kap értesítést. Így Önnek lehetősége van azonnal egy magasabb ajánlattal reagálni, és aktív marad az árverésen.

Közvetlenül az árverés befejezése után (minden termék esetén egy meghatározott időpont) e-mailben tájékoztatást kap arról, hogy az Öné lett-e az árucikk.
Az áru kifizetése után személyes tanúsítványt kap, amellyel átveheti a terméket. Ez a gyors, biztonságos és egyszerű lebonyolításban segít Önnek.

Visszavonhatom az ajánlatomat?
A megadott ajánlat kötelezõ érvényû és visszavonhatatlan.

Mikor tudom meg, hogy én nyertem-e?
Közvetlenül az árverés befejezése után e-mailben tájékoztatást kap arról, hogy az Öné lett-e az árucikk.

Hogyan fizetek?
Kérjük, utaljon a … számú számlára. Minden árucikk esetében külön kell utalást indítani; közös utalást csak akkor indíthat, ha ugyanattól az eladótól vásárolt különböző árucikkeket.

Mi történik ezután?

Azt követően, hogy hozzánk megérkezett befizetése, postázzuk a Tanúsítványt, amely feljogosítja Önt arra, hogy a terméket az eladótól (számlával, garanciával) átvegye.

Keresse meg Ön is a www.topaukcio.hu oldalon álmai ajánlatát, és tegye meg tétjét! Szeretne előre gondoskodni a nyári üdülésről? Itt a lehetőség, akár 50 %-kal olcsóbban szerezheti meg őket!

Sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!