Újra beszólt Fábry Sándor

Újra beszólt Fábry Sándor
Úgy látszik, Fábry Sándor sem akar lemaradni a Liptai-Gesztesi házasság fejleményeiről, sőt egy kicsit tovább is gondolta az eseményeket.

Könnyen lehet azonban, hogy a csütörtök esti műsorban túllőtt a célon.

Kezdésként megjegyezte, hogy Liptai-Gesztesi házassági ügy mint olyan már nincs is, hiszen belépett a képbe Daróczi Dávid, volt kormányszóvivő. “Úgy érzem, ennek a sztorinak itt nincs vége, ezért elgondoltuk előre generációs perspektívában, mi várhat még ránk” – fogalmazott Fábry, aki közben kitért Daróczi Dávid vélt vagy valós metroszexualitására is.

“2011: Gesztesi Károly szobrot avattak a várgesztesi kerékpárpihenőben, a búsuló celeb néven. 2020: A frissen induló, új, férfiaknak szánt erotikus lap első számában Liptai Claudia látható meztelenül, egy téglafal mögött. 2025: Botrány, Claudia új kutyájának Gesztesi az apja? 2035: baleset az ágyban, Gesztesi műfogsora kiesett, amikor Claudia fenekébe harapott. 2045: Hajba kaptak. Gesztesi járókeretével üldözte Claudiát a nyugdíjas otthonban” – szólt a monológ a Fábry-showban.

Nagyon úgy tűnik, a showman továbbra is feszegeti a sztárok és az ORTT tűrőképességének a határait. Mint ismert, korábban Fábry Sándor sorozatos káromkodásai kiverték a biztosítékot az ORTT-nél; a médiahatóság az Esti Showder után vizsgálódik. 
Forrás és folytatás: Hírszerző